Licht sets:

Licht sets zijn naar uw smaak uit te breiden en geeft toch nog steeds een sfeer vol effect. De licht sets zijn bij Diskjockey Limburg  van dynamische aard, dus met veel bewegende lichteffecten. Waar onder tal van power led spots en movingheads, en met een rookmachine zijn deze lichten te accentueren. U hoeft als opdrachtgever niet bang te zijn dat uw feest in rook opgaat. Onze dj-s gebruiken sporadisch de rook en hoe mooi is het als de rook door de lichtstralen gaan. Ook de full colour laser komt dan beter tot zijn recht met tunnels in de rook. Filmpje testen licht en geluid begin van de avond.

1e  4 tal led spots op standaards naast dj meubel (start tarief € 300,-)

2e  uitbreiding  op 1e Laser en rookmachine, lichteffect 6 stralen met lichtbrug 3 meter op statieven. Of lichtbrug 4,5 meter 2 statieven 6 movingheads, 6 of 10 powerspots, 2 lasers full colour en sterren doek etc.( All-in.)

Onze prijzen zijn incl. opbouwen en afbreken en transport naar locatie en btw. voor 5 uur. De licht sets zijn aan te passen op uw smaak en wensen en up en te down graden zodat het in uw budget past.

Sinds kort kunnen we de verlichting via wifi en software besturen, we gaan dan regelmatig in de zaal de verlichting besturen op de muziek en zien zelf ook het resultaat.