De prijzen:

Onze prijzen die kunt u vergelijken met onze concurrentie, maar leveren ze dan ook gelijkwaardige diensten? De prijzen zijn afhankelijk van wat u wilt, verlichting erbij, groter geluid ivm groot aantal gasten om wat voor beelden te noemen.

Uitbreidingen:

Daar naast kan bij diskjockey Limburg ook van alles uitbreiden. Met onder andere lichtbrug, movingheads, laser, extra aantal high power led spots, rookmachine. Ook hebben we een sterrendoek dat achter de dj gezet kan worden om een muur oid uit het zicht te nemen. De prijzen hiervan worden met u besproken. Zie foto’s en sfeer impressie filmpjes elders op de site.

Persoonlijk:

Meest belangrijke voor jullie is dat jullie je prettig voelen bij diskjockey Limburg. En daarom doen wij ook altijd een oriënterend en persoonlijk gesprek dat geheel vrijblijvend en gratis is. Dat jullie feest net zo belangrijk is als dat van een ander of zelfs wel belangrijker is voor ons duidelijk. Daarom gaan wij met dit persoonlijk gesprek jullie wensen bespreken en ook wat het kost en lichten de prijzen toe.

Feestlocaties:

Voor ons ook niet onbelangrijk of op de feestlocatie rookmachine gebruikt mag worden. Zonder de rook is de laser helaas niet zichtbaar. Meestal vragen wij dit vooraf bij de zaalhouder of dit toegestaan is.

Indicatie:

Een prijs indicatie dat er vanaf € 300,- een leuke muzikale avond wordt gepresenteerd. Alle overige opties worden persoonlijk met u besproken aan de hand van uw wensen komen we zeker tot een overeenkomst. Gezien dat onze drive-in show niet ons hoofd inkomen verzorgt kunnen we zeer scherpe prijzen hanteren zonder dat kwaliteit verschil is t.o.v onze collega dj’s.

Contact