Feestmuziek:

Muziek is onze passie, en dansende en mee zingende mensen is voor ons de absolute kick!! Of het nou een klein feestje is of iets groots. Altijd passende feestmuziek voor een fuif, verjaardag, bruiloft, trouwpartij, tentfeest, 50+ party’s. Muziek van alle genres passeren tijdens de feestavond de revue, dance, house, foxtrot, schlagers, Nederlandstalig,  en 100% dansbaar. De collectie begint vanaf de early 60’s, 70’s, 80’s, 90’s till now en alleen maar met de grootste en de bekende feestmuziek en top 50 hits.

Verzoekjes zijn ook welkom en als ze passen worden ze vrij snel in gestart. De feestmuziek wordt van te voren met jullie als opdrachtgever besproken zodat we een beetje beslagen ten ijs komen. Het kan zijn dat jullie een bepaalt soort van muziek niet leuk vinden en dat is ook belangrijk om te weten. Gasten kunnen deze bepaalde muziek aanvragen en dan draaien we er een of twee, tenslotte willen jullie ook voor hun een geslaagde avond toch?

Ook kunnen de dj’s themafeesten van muziek voorzien, denk hierbij aan dance-classics. Met soul, disco, funk muziek ook uit de 70’s en 80’s.

U kunt met ons alle kanten uit, ook hebben we de hele oude maar ook nieuwe schlagermuziek om af en toe er door heen te draaien mocht er interesse bestaan. Helene Fischer, Maite Kelly, Klubbb 3, Ook de foute hits hebben we natuurlijk en Nederlandstalige, Tino Martin, Marco Borsato, Davina Michele etc. House, trance, dance, happy hardcore, om maar wat stromingen te noemen.

Verder naar contact