Bruiloft:

De mooiste dag in jullie leven ook hier leveren we de muziek voor. Onze dj heeft een goed gevoel voor de muziek en de sfeer, en draaien altijd de beste en bekende muziek. De opbouw van jullie bruiloft feestavond is als volgt.

1. De gasten komen binnen en de DJ draait op een rustig volume wat afwisselende muziek, en kijkt naar het publiek. Door snelle afwisseling zien we de mensen bewegen en of wat mee trommelen op de muziek, dan heeft de dj snel in de gaten van dit slaat aan.

2. Tijdens het buffet gaat ook de muziek wat zachter, tenslotte zijn er ook wat gesprekken tijdens het eten. Dit vinden wij ook heel belangrijk, sommige gasten en of familieleden zien mekaar niet zo vaak.

3. Na het buffet start meestal de feestavond, dan gaat het volume ook wat hoger. Dit wordt goed in de gaten gehouden dat dit niet over de 100dB/a gaat en in de regel is dat 95dB/a meting. Tenslotte moeten jullie ook niet met een gehoor beschadiging naar huis gaan.

4. Loop van de avond gaan ook wat gasten naar huis, ook dan gaat het volume aangepast worden.

5. Soms zijn er optredens van familie cq. vrienden op jullie bruiloft, Fijn voor ons om dit te weten ivm dat er soms muziekstukken nodig zijn en deze niet altijd in onze bestanden zitten. Een usb stick met mp3 is altijd goed of een cd, van te voren testen we deze even via de hoofdtelefoon.

6. Dus kort om diskjockey Limburg is misschien wel uw Entertainment partner voor uw trouwfeest, Professioneel en tóch persoonlijk, luistert naar uw wensen.

Contact: