Dj en Drive-in discotheek:

Diskjockey Limburg, dj en drive-in show verhuur, uit Parkstad heet u welkom op de site. Er staat diverse informatie op en onze dj’s zijn allround en op ieder feest inzetbaar. Hier een sfeer impressie van Gezellig mee zingen.

Daarbij zijn wij flexibel in onder andere uw wensen en budget, uren, locaties en meer . Daarbij leveren de dj’s altijd de beste kwaliteit!!. Ook is er een KvK en een Btw identificatie nummer NL001492379B58 beide staan straks op de factuur.

Ik zoek een Diskjockey:

Als u binnenkort een bruiloft, huwelijk, verjaardag, of een ander feest heeft en u bent op zoek naar een ervaren allround Dj, discjockey, deejay, deejee, of drive-in show/discotheek dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij mixen en kondigen afwisselend de muziek aan, daar merkt u dus aan dat daadwerkelijk er een dj is. Onze dj´s zijn actief bezig met uw gasten te entertainen, en aan het in spelen op wat er zich op uw feest en of dansvloer afspeelt. Wij zijn niet continu met de microfoon actief en roepen ook niet allerlei dingen naar uw gasten. Dit is onze sterke kracht van onze drive-in show /discotheek van diskjockey – Limburg.

Dj, drive-in show kiezen:

Gaat u voor een landelijk dekkende dj verhuur, drive-in show/discotheek kiezen? Of kiest u een diskjockey die in de buurt woont. Bij ons krijgt u altijd een persoonlijk gesprek om jullie wat beter te leren kennen, we zetten niet zomaar een dj op uw feest. Onze dj’s zijn gespecialiseerd in onder andere bedrijfsfeesten, familiefeesten, huwelijksfeesten, bruiloften, 20, 30, 40, 50, 60+ verjaardagen, enzovoorts. Onze ervaringen gaan van drive in shows en discotheken en dancings.

Oriëntatie  gesprek:

Wij doen dit oriënterend en persoonlijk gesprek altijd en geheel gratis, vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen! Dit gesprek is voor even kennis te maken met de dj en uw wensen te bespreken, dit kan bij u thuis of een andere locatie.

Omdat wij in de buurt wonen kunnen wij zo beter klantgerichter werken. Dit doen de landelijk dekkende dj verhuur alleen telefonisch en met e-mails.

Ook gaan we het kort hebben over de invulling van de feestavond etc. Belangrijk welke muziek jullie wel of juist niet willen. Dit stemmen we dan samen met u af.

Naar contact: